Alles over afhalen en bezorgen

Heb je een vraag over afhalen of bezorgen van je bestelling bij Makkelijke Planten? Vind hier de antwoorden op veelgestelde vragen door onze klanten.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, je kunt jouw bestelling gratis afhalen op zaterdagochtend van 9:00 tot 11:00 uur als je dit aangeeft in je winkelmand. Zodra de planten voor je klaarstaan ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

Ons afhaaladres is: Makkelijke Planten, Het Zand 5, 5254 VT Haarsteeg.

Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen?

Ja, wij versturen bestellingen één keer per week. Meestal op woensdagochtend. Houd rekening met een levertijd van maximaal acht dagen, afhankelijk van wanneer je je order hebt geplaatst.

Je ontvangt van ons een bericht als we je bestelling hebben verstuurd. Doorgaans worden je planten dan dezelfde avond tussen 17:00 – 22:30 uur nog bezorgd.

Bestellingen boven de € 100,- bezorgen we gratis. Onder de € 100,- rekenen we € 14,50 inpak- en bezorgkosten.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn planten in goede conditie aankomen?

De meeste bestellingen verpakken wij in (gebruikte) dozen. Als planten te groot zijn of wanneer wij denken dat het beter is om de plant in te korten om een goede aankomst te kunnen garanderen, dan zullen we een deel van het blad of de stengels afsnijden. Dit is niet schadelijk voor de plant.

Mocht er een plant beschadigd aankomen, stuur dan een foto van de plant en verpakking naar service@makkelijkeplanten.nl en we lossen het voor je op.

Wat moet ik doen na levering van de planten?

Haal de planten zo snel mogelijk na bezorging uit de verpakking, maar zet ze niet meteen in de volle zon.

Als je de planten niet direct in je tuin kunt plaatsen, zorg er dan voor dat de potplanten niet omwaaien en (vooral bij warm en droog weer) voldoende water krijgen zodat ze niet uitdrogen.

Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

Wil je graag bij ons bestellen maar woon je buiten Nederland? Neem dan contact op met service@makkelijkeplanten.nl voor de mogelijkheden en tarieven.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met service@makkelijkeplanten.nl